Vrijstaande kachels zijn zowel in hout- als gasgestookt verkrijgbaar. In tegenstelling tot haarden kunnen vrijstaande kachels zonder ombouw geplaatst worden.

Vrijstaande kachels zijn zowel in hout- als gasgestookt verkrijgbaar. Anders dan haarden, kunnen vrijstaande kachels zonder ombouw worden geplaatst. Deze kachels zijn gemakkelijk te plaatsen en nemen weinig ruimte in.

De uiteenlopende modellen en varianten in kachels bieden u een enorme keuzemogelijkheid.

Soorten kachels

Gaskachels

Een gaskachel is verkrijgbaar in verschillende modellen en stijlen. Gaskachels hebben weinig tot geen onderhoud nodig en geven snel warmte af. Gasgestookt verwarmen zorgt nauwelijks voor luchtvervuilende stoffen en heeft een hoog rendement. Bij gaskachels worden er concentrische rookkanalen toegepast waardoor de kachel op verschillende plekken in het huis te installeren is.

Houtkachels

Houtkachels zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Met een houtkachel bent u niet afhankelijk van gas en kiest u voor een milieubewuste manier van verwarmen. Houtkachels zijn ook in talloze designs beschikbaar zodat

Rookkanalen voor kachels

Bij zowel hout- als gaskachels hoort een passend rookkanaal. De rookkanalen kunnen worden toegepast in zowel nieuwe als bestaande woningen. De rookkanen worden gemaakt van roestvrij staal. Deze zijn opgevuld met een hoogwaardige isolatie.

Een van onze adviseurs bespreekt graag vrijblijvend met u de mogelijkheden

Verbouwingshypotheek berekenen