Een nieuwe keuken is voor iedereen anders er is heel wat te kiezen. Koken is een kunst en dat doe je graag in een keuken die je zelf uitgekozen.

Een nieuwe keuken is voor iedereen anders er is heel wat te kiezen. Koken is een kunst en dat doe je graag in een keuken die je zelf uitgekozen. Het is dan altijd een feest om in je eigen keuken te staan. Altijd een centrale ontmoetingsplek in je huis. Met een extra hypotheek kan je ook deze wens in vervulling laten dan. Een extra-hypotheek of lening voor jou droomkeuken is fiscaal aftrekbaar. Hier een belevenis van de familie van der Voort die van hun extra hypotheek een nieuwe keuken hebben gekocht. Dit is ‘m dan! De nieuwe keuken! Dit is gezien vanaf de bar. We hebben een bar aan de keuken en deze staat tussen de keuken en de woonkamer, links van de keuken hebben we een ruime eettafel staan en parallel aan de bar zit de trapopgang. De rechterzijde van de keuken is het langst en hier zitten 2 grote kasten, het fornuis met eronder 3 lades en een hoekkastje met daarin een draaibaar stuk (halve maan). In de twee grote kasten vind je de oven met boven en onder ruime kasten en daarnaast de koelkast en vriezer.

In de bar zelf zitten ook twee ruime kasten met legplanken en aan de andere kant van de bar kun je zitten. Rechts van de bar zit een koof waarin we een vaste kast hebben gemaakt (die paste net niet op de foto) waarin onder andere (kook)boeken, weckpotjes met bloem, pasta en rijst, notitieblokken en andere "rommeltjes" staan.

Een van onze adviseurs bespreekt graag vrijblijvend met u de mogelijkheden

Verbouwingshypotheek berekenen