Verbouwing inspiratie

Keuken

Een nieuwe keuken is voor iedereen anders er is heel wat te kiezen. Koken is een kunst en dat doe je graag in een keuken die je zelf uitgekozen.

Badkamer

De badkamer heeft altijd iets heel persoonlijks, immer het niet allen de ruimte waar je even te tanden poetst of een verfrissende douche neemt.

Sanitair

Het kleinste kamertje is niet meer de juiste benadering van het toilet van heden ten dagen.

Opknappen van de tuin

De tuin de plek waar je lekker buiten kunt zitten heerlijk in de zon. Barbecue├źn met vrienden of familie een speelplek voor de kinderen.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een soort van verwarming dat onder de vloer wordt ingebouwd. Op deze manier wordt je huis verwarmd waardoor je ook in de winter met bloten voeten in je huis kunt rondlopen.

Plaatsen dakkapel

Om van een zolderverdieping een royal moderne slaapkamer te maken kan het plaatsen van een dakkapel een uitstekende oplossing zijn.

Aanbouw serre

De aanbouw van een serre of een zogenaamde wintergarten zoals de Duitsers zeggen geef u het gevoel van een verlening van de zomer doordat u al snel in een lichtere en warme ruimte kunt zitten

Aanschaf Sauna

Om de drukte van alledag te compenseren, voor uw gezondheid, of gewoon omdat u het fijn vindt te baden in rust en warmte.

Openhaard

Vrijstaande kachels zijn zowel in hout- als gasgestookt verkrijgbaar. In tegenstelling tot haarden kunnen vrijstaande kachels zonder ombouw geplaatst worden.

Carpoort of hobbyruimte

Vrije tijd besteding kan je thuis besteden door bijvoorbeeld te knutselen te schilderen of bijvoorbeeld muziek luisteren of maken.

Een van onze adviseurs bespreekt graag vrijblijvend met u de mogelijkheden

Verbouwingshypotheek berekenen